Slusehus og dockingstation til industrien

Dockingstationer benyttes til lastning og losning af varer i industrien. Der er tit forskel på størrelsen af varehuset og køretøjet, der leverer varerne, hvilket kan skabe huller, hvor varerne bliver udsat for vind og vejr. Med en dockingsstation eller et slusehus, sikrer du en effektiv tætning og en praktisk og holdbar varelevering. Hos JH Porte har vi god erfaring med installation og montering af dockingstationer, herunder også læsserampe og slusehus.

Vi har både kunder i hele Syddanmark, men også i resten af landet.

Få et uforpligtende tilbud på en dockingstation eller et slusehus i dag på telefon 26 36 00 41, e-mail info@jhporte.dk eller via vores kontaktformular.

Leverandør af PROMStahl dockingstation og slusehus

Vi er leverandør af PROMStahl dockingstationer. PROMStahl har specialiseret sig i design, fremstilling og installation af blandt andet dockingstation, slusehus og læsserampe. PROMStahl er en af de førende leverandører inden for dockingstationer og stålkonstruktioner til det europæiske marked, og deres produkter overholder alle de europæiske standarder. Du kan læse mere om PROMStahl dockingstationer her.

Læsserampe i høj kvalitet

Vælger du en læsserampe fra PROMStahl, er du sikret en løsning i særdeles høj kvalitet. PROMStahls ramper fås i flere udformninger med forskellige muligheder for at udligne niveauforskelle mellem køretøj og terræn, hvilket sikrer let og hurtig af- og pålæsning. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at finde den læsserampe, der passer til netop dine behov.

Et slusehus som selvstændig dockingløsning

Et slusehus kan i kombination med en læsserampe fungere som en selvstændig dockingløsning, der monteres udvendigt på bygningen. Slusehusene fra PROMStahl fås i flere varianter – for eksempel både med og uden isolering, alt efter behov. Et slusehus er særligt fordelagtigt for virksomheder, der har begrænset indvendig plads eller som har behov for at minimere varmetab.

Vælg den rette dockingløsning

Det er vigtigt at vælge den dockingløsning, der passer bedst til ens virksomheds behov. Eksempelvis kan vi levere et system, der er næsten lufttæt. Det passer godt til varehuse, der har behov for at holde varer på køl og holde insekter ude. Vi er leveringsdygtig i forskellige løsninger inden for dockingstationer, og vi rådgiver dig gerne i, om det er en læsserampe eller et slusehus, der er den bedste løsning til din virksomheds behov.

Kontakt os og hør mere om slusehus, læsseramper og andre løsninger

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale, hvor vi kan fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi rådgiver dig gerne i, hvilken læsserampe, du skal vælge, eller fortæller dig mere om vores forskellige slusehuse. Kontakt os på telefon 26 36 00 41 eller på info@jhporte.dk. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.