Om JH Porte

JH Porte har siden 2009 leveret og monteret porte og dockingsystemer til både privat- og erhvervskunder. Vi er specialister i porte, og vi har god erfaring med komplette portløsninger. Vi har gennem årene leveret og monteret porte til mange forskellige kunder, herunder private, virksomheder, offentlige institutioner m.m. Vi står klar med professionel rådgivning, så du er sikker på, at du får den rette port til din bygning.


Professionelle medarbejdere

Vi er i dag tre medarbejdere, der alle har mange års erfaring inden for branchen. Vi er meget engagerede i vores arbejde, og vi ønsker at levere et godt kvalitetshåndværk. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde, og vi forlader aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat. JH Porte har værksted i Vojens, men vi leverer og monterer porte i hele Danmark.

Porte i en høj kvalitet

Hos JH Porte anvender vi kun de bedste leverandører, så du er sikker på, at du får en port i en høj kvalitet. Vores samarbejde med flere forskellige leverandører betyder, at vi kan tilbyde en række forskellige typer porte inden for bl.a. garageporte, industriporte og rulleporte. Vi er også leveringsdygtige i specialdesignede porte, hvis du har brug for en port, der ikke passer ind i producenternes standardmål.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.