Ledhejseport giver dig optimal pladsudnyttelse

En ledhejseport er ideel for dig, der har brug for et højt sikkerhedsniveau, maksimal udnyttelse af pladsen både i og foran garagen og for dig, som ønsker komfort i din nye garageport.

En ledhejseport består af enkeltelementer, også kaldet sektioner, der hænger sammen ved hjælp af hængsler. Dermed kan porten åbnes og lukkes, eller skubbes lodret ind under loftet, uanset at det kræver ekstra plads.

Dette giver dig ekstra plads, som du eventuelt kan bruge til parkering af en ekstra bil.


Landsdækkende levering, montering og service af ledhejseport

Vi tilbyder både levering, montering, reparation og service af din ledhejseport til attraktive priser, og det gælder både i hele Syddanmark, men også i resten af landet.

Vores kunder er både private, industri og erhverv, og vi kan også levere en industriportrulleport eller en helt tredje port til dig.


Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved en ledhejseport, eller har du brug for vores hjælp til at finde den helt rette port til dine behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på dig.

 

Ring på telefon 26 36 00 41 eller skriv til e-mail info@jhporte.dk

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.