Automatisk port til private og erhverv

Øg komforten og sikkerheden med en automatisk port fra JH Porte. Vi tilbyder alle former for portautomatik til både erhverv og private fra hele Syddanmark , men også i resten af Danmark. Vi har mange års erfaring inden for portautomatik, og vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov.

Kontakt os i dag på telefon 26 36 00 41 eller e-mail info@jhporte.dk og få et godt tilbud på en automatisk port til din bygning.


Fordelene ved at vælge en automatisk port

Der er flere fordele ved at vælge en automatisk port både for private og erhverv. En af fordelene er, at det giver en høj komfort, da du ikke behøver at stige ud af bilen for at åbne porten. Du skal blot trykke på en knap inde i bilen, hvorefter din garageport eller industriport automatisk åbner sig for dig. Portautomatik giver også en høj sikkerhed, da der kun åbnes og lukkes, når du ønsker det, hvilket mindsker chancerne for, at der opstår uheld.


Godt udvalg af portautomatik

Vi kan blandt andet tilbyder levering, montering, service og reparation til attraktive priser inden for følgende former for portautomatik:

Industriautomatik 400V
Automatikken til kunder, der foretrækker en industriautomatik, som lever op til kravene omkring sikkerhed og driftssikkerhed. Automatikken fås både med nødåbning og frikobling, og tilmed til en konkurrencedygtig pris. Kan udstyres med modtager og fjernbetjening for en lille merpris.

Garageautomatik PM 1000
Automatikken til kunder, der foretrækker en portåbner, der er mere end bare en standard åbner. Super rolig, moderne udseende og har alle de muligheder man har behov for.

Lågeautomatik (skydelåger) til både industri og privat
Automatikken til kunder, der fortrækker en lågeautomatik, der er stærk og driftssikker, og samtidig har de sikkerhedsforanstaltninger, der kræves. Kan fås til at betjene porte op til 600 kg.

Lågeautomatik (svinglåger) til både industri og privat
Denne form for portautomatik henvender sig til kunder, der gerne vil have en stærk og driftssikker lågeautomatik, som samtidig overholder de givne sikkerhedsforanstaltninger. Kan fås til at betjene porte op til 5m pr. låge.

Du kan få yderligere oplysninger om de forskellige portautomatikker her


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en automatisk port

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud på en automatisk port hos JH Porte. Du skal blot indtaste de ønskede mål i vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på porten hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 26 36 00 41 og indhente et godt og uforpligetende tilbud eller skrive til vores e-mail info@jhporte.dk.


Om vores virksomhed

Siden 2009 har vi leveret og monteret docking- og portsystemer til en lang række kunder, både private og erhverv. Virksomheden udgøres af tre engagerede og dygtige medarbejdere, der altid har fokus på at levere arbejde i den bedste kvalitet. Vi ønsker at levere de bedste løsninger til vores kunder, uanset om der er tale om en standardløsning eller en skræddersyet. Værkstedet er beliggende i Vojens, men vi monterer og leverer løsninger af høj kvalitet i hele Danmark

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.