Parkeringsbom til dit parkeringsanlæg

Vil du gerne sikre, at dit parkeringshus eller parkeringsanlæg ikke bliver anvendt af uvedkommende gæster? Så kan en parkeringsbom være en god og billig løsning. Med en parkeringsbom er du garanteret, at det kun er de personer, du har givet adgang til dit parkeringsanlæg, der kan bruge den. Parkeringsbomme kan både anvendes til private og offentlige parkeringsanlæg.

Vi har både private kunder og erhvervskunder lokalt i hele Syddanmark, men vi tilbyder en landsdækkende service på montering af parkeringsbom.

Få et godt tilbud på en parkeringsbom i dag på telefon 26 36 00 41 eller e-mail info@jhporte.dk.

Billig parkeringsbom der er nem at betjene

Hvis du bestiller en parkeringsbom hos JH Porte, er du sikret en nem og billig løsning. Alle vores parkeringsbomme er fjernbetjent og på batteri, som lades op via solceller. Det er dermed en nem og økonomisk løsning, der er velegnet til både erhverv og private husstande.

Fjernbetjeningen til parkeringsbommen kan både fås i højre- og venstrearmsudgave, med refleksarm og med bomansats.


Professionelt håndværk

Hos JH Porte er du sikret et håndværk i en høj kvalitet. Vi har samlet et stærk team af medarbejdere, der går til enhver opgave med den samme høje entusiasme. Vi har mange års erfaring med at levere og opsætte parkeringsbomme i hele Danmark. Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi kan give vores kunder den bedste rådgivning i, hvilken løsning der er den bedste i forhold til deres konkrete opgave.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en parkeringsbom

Kontakt os gerne på telefon 26 36 00 41, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en eller flere parkeringsbomme. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller på vores e-mail info@jhporte.dk. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.