Garageporte efter dine ønsker

Hos JH Porte leverer og opsætter vi garageporte til private og erhvervskunder, både i hele Syddanmark, men også i resten af landet.

Vi tilbyder et stort udvalg af garageporte i forskellige materialer, designs og farver. Ønsker du en manuel eller automatisk garageport? Vi kan hjælpe med begge dele! Vi har stort fokus på altid at levere vores arbejde i en høj kvalitet til en god konkurrencedygtig pris.

Find den rette port til din bygning

Det er vigtigt, at man vælger sin garageport med omtanke, så den passer til resten af bygningens udseende. Vi står klar med professionel rådgivning, så du får valgt den rette port til din bygning. Ikke mindst prisen er en vigtig faktor, da man nemt kan komme til at købe for dyrt. Det er vi som fagfolk i stand til at rådgive og vejlede omkring.

Få et uforpligtende tilbud på garageporte

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en eller flere garageporte?
Så kontakt os på telefon 26 36 00 41 til en uforpligtende samtale. Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os sammensætte et godt tilbud på garageporte til dig. Du kan også skrive til vores e-mail info@jhporte.dk for yderligere information.

Du kan læse mere om vores garageporte herunder eller i vores brochure her. Se også rulleport og ledhejseport.

Fyldningspanel eller glas -TopLine Serie

Porten består af en vedligeholdelsesfri aluminiumsramme, som kan udfyldes med forskellige fyldningspaneler med eller uden glas og males efter dit valg. Højden på sektionen kan tilpasses din garage, hvilket resulterer i et meget harmonisk hele. TopLine-sektionerne kan også anvendes som glassektion i HighLine og WoodLine serien (undtaget HLC og WLC).

Det forstærker ikke kun din ports look, men sørger også for, at du får mere lys ind i din garage. Fyldningspanel: Det isolerende fyldningspanel er 21 mm tykt og helt fladt. Fyldningspanelet leveres i en farve efter dit valg og behøver ikke at have samme farve som rammen.

Glas: Du kan vælge mellem 4 mm enkelt hårdt glas, eller 21 mm dobbelt isolerende hårdt glas. Glasset er ikke sikkerhedsglas.

Garageport

Download vores brochure omkring garageporte her.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.