Spring til indhold

Rulleporte til erhverv, industri og private

Hos JH Porte har vi den helt rigtige rulleport til dig, uanset om du skal bruge den til erhverv, industri eller til din garage i din private bolig i hele Syddanmark eller den øvrige del af landet.

I mange tilfælde passer målene til ens portåbning med standardmålene fra fabrikken, men i andre tilfælde er det nødvendigt at få specialdesignet porten. Hos JH Porte kan vi hjælpe dig med begge dele. Vi står klar til at præsentere dig for vores sortiment af rulleporte og give dig en professionel rådgivning i dit valg.

Få et godt tilbud på rulleporte i dag på telefon 26 36 00 41 eller e-mail info@jhporte.dk eller via vores kontaktformular.


Vi tilbyder to slags rulleporte

Hos JH Porte forhandler vi som standard to forskellige slags rulleporte til fordelagtige priser:

Almindelig hurtig rulleport
Denne slags rulleport er en kvalitetsport, hvor der er tænkt meget på brugervenlighed og sikkerhed. Porten er den optimale løsning mellem kolde og varme rum, hvor energitabet er en stor faktor. Rulleporten har en selvreparerende dug, hvilket giver store driftsbesparelser på reparationer og vedligehold.

Hurtig rulleport med stor åbning
En hurtig rulleport med stor åbning fra JH Porte giver dig mulighed for at få rulleporte til meget store åbninger.

Denne rulleport kan anvendes til porte, der har op til 20×10 meter åbninger og er samtidig vind modstandsdygtig op til 140 km/timen.

Du kan få flere oplysninger om vores rulleporte her.


Levering, montering, service og reparation i hele Danmark

JH Porte har værksted i Vojens, men vi tilbyder levering, montering, reparation og service af rulleporte i hele landet. Vi er dedikerede til at finde den rigtige portløsning til netop dine behov, og vi står gerne til rådighed med vejledning, når du skal vælge din nye rulleport.

Vi finder den rette løsning, uanset om der er tale om en standardport eller en specialfremstillet portløsning. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et professionelt portfirma på Fyn eller Sjælland.


Indhent et uforpligtende tilbud på rulleporte i dag

Er du interesseret i at få en pris på en rulleport? Så ring til os i dag på telefon 26 36 00 41 og indhent et tilbud på en eller flere rulleporte. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular eller på vores e-mail info@jhporte.dk. Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.