Levering og montering af industriporte

JH Porte er din professionelle leverandør og montør af industriporte i hele Syddanmark, men også i resten af Danmark. Vi tilbyder porte i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi har stort fokus på at levere en høj service, og vi tilbyder altid levering, montering og reparation af vores industriporte til den aftale tid. Vi forhandler flere forskellige typer porte til erhverv og industri, og vi står klar til at rådgive dig om, hvilken type industriport der er den bedste løsning til din bygning.

Indhent et tilbud på industriporte i dag på telefon 26 36 00 41 eller e-mail info@jhporte.dk eller via nedenstående kontaktformular.

Skræddersyede industriporte – vælg størrelse, farve m.m.

Vores mange års erfaring inden for branchen kombineret med gode leverandører betyder, at vi har ekspertisen til at bygge skræddersyede industriporte, der passer præcis til dine behov. Du kan vælge mellem alle størrelser, farver og kombinationer af forskellige port sektioner. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om dine muligheder inden for skræddersyede porte.

Tre typer industriporte

Hos JH Porte forhandler vi tre forskellige slags porte til industri:

ST industriporte
ST industriporte er lavet af stål sandwichpaneler (sektioner), som passer til alt industribyggeri. De enkelte paneler er fyldt med polyuretanskum (CFC-fri) og er termisk adskilt. Derfor har panelerne ingen kuldebroer, hvilket betyder, at de giver en optimal isolering. ST-portpaneler er 40 mm tykke, og for-og bagsiden er fremstillet af 0,5 mm galvaniseret stålplader i standardfarve RAL 9002. Denne grundige forarbejde-behandling giver portpanelerne en lang levetid. Desuden er ST portpaneler udfærdiget i et stuk design, der giver portene et endnu mere attraktivt udseende. For en lille ekstra pris kan portpanelerne leveres i alle tænkelige RAL farve.

ALU-portpaneler
ALU-portpaneler har samme særlige kendetegn som ST-portpaneler, men de har et mere imponerende udseende. Dette skyldes, at forsiden og bagsiden af ALU sandwichplader har et aluminium finish (stuk design). ST og ALU overhead porte er forsynet med galvaniseret stål endestykker, og aluminium top og bund profiler – sidstnævnte indeholder gummitætning.

AR industriporte
AR industriporte består af dele fremstillet af robust aluminiumsprofil. Afhængig af dine krav kan disse portpaneler indeholde forskellige elementer, såsom 21 mm tyk akryl dobbeltvinduer, enkelt akryl ruder, slagfast polycarbonat, enkelt sikkerhedsglas eller 21 mm tykke sandwichportpaneler. Alle aluminiumssektioner kan leveres i alle ønskede RAL-farver. AR industriporte har et luksuriøst udseende, og er dels på grund af mængden af transmitteret lys, især velegnet til demonstrations områder eller værksteder, hvor lyset er vigtigt.

Få flere informationer om vores industriporte her og om vores rulleporte her

 

Få et uforpligtende tilbud på porte til industrien

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på industriporte til din virksomhed. Send en forespørgsel via vores kontaktformular eller e-mail info@jhporte.dk eller ring til os på telefon 26 36 00 41. Vi glæder os til at give dig et godt tilbud på dine nye porte.

 

Om JH Porte

Vi har siden 2009 leveret og monteret dockingsystemer og porte til såvel private som erhverv. JH Porte består af tre dygtige og engagerede medarbejdere, der aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Vores værksted ligger i Vojens, men vi leverer og monterer porte af høj kvalitet i hele Danmark.

 

Vi tilbyder blandt andet:


Download vores brochure omkring industriporte her.

Kontakt os

JH Porte monterer og servicerer porte i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at lave specielle portløsninger, og vi giver gerne gratis rådgivning og vejledning.